Een bakkerij die gezonde producten wil produceren, ook voor mensen die graag lekker eten, maar bepaalde producten niet mogen eten. Mijn specialiteit is lactosevrij en melkeiwitvrij bakken. Deze doelgroep vindt niet altijd zijn lactosevrije producten en zeker niet als vers product. Als je weet dat zelfs gewone broodverbeteraar meestal een bepaalde hoeveelheid melkeiwit toegevoegd gekregen heeft, kan je begrijpen dat het niet zo eenvoudig is om lactosevrij te bakken.
Daar ikzelf melk- allergisch ben, wil ik ook deze mensen verder helpen door het bereiden van bakkerij-producten die volledig lactosevrij en melkeiwitvrij zijn. Daarenboven zijn mijn producten ook gewoon gezond. De meeste patisserie is ook gemaakt met de gezonde speltbloem. De bakkerijproducten worden met lactosevrije grondstoffen bereid, wat sowieso als eigenschap heeft: minder cholesterol en minder vet. Als vervangmelk gebruiken we de bio-sojamelk van provamel. Ik kan je een slagroomtaart leveren, die volledig lactosevrij is met een vetgehalte van 22% op de slagroom. De slagroom is wel bereid op plantaardige basis, of wat dacht je. Mijn producten zijn heerlijk en gezond voor iedereen.
In de bakkerij kan u terecht op:
– Woensdag van 16.00 tot 20.00
– Zaterdag van 15.30 tot 19.00
Op deze dagen kan u gewoon de meeste bakkerijproducten kopen. Wil u er echter zeker van zijn dat wat u wenst ook voorradig is dan kan u best bestellen.
U kan ons terugvinden om de wekelijkse markten van Heverlee (zondag voormiddag), Dinsdag Averbode (namiddag) en St. Jozef Olen (donderdag namiddag)
Ik neem deel aan Boeren en Buren. U kan ons terugvinden op de volgende buurderijen:
Dinsdag in Hasselt, Woensdag in Aarschot. Donderdag in Diest.
Voedselteams Vlaams Brabant