Ambachtelijke Bakkerij Hans

Haksbergstraat 43
3390 Tielt-Winge
Tel.: 016/50 11 53
E-mail: hans@vbap.befacebook

Grijs brood

Een luchtig grijs brood. Goed doorbakken. Geen verbeteraars.
Indien ongesneden gewenst graag melden: hans@vbap.be

Melkvrij.

Allergenen: GLUTEN (tarwe) en SOJA(= lecitine)

 


speltbroodSpeltbrood

Brood van 100% spelt.
Allergenen: GLUTEN (SPELTGLUTEN)
Geen verbeteraars en geen toegevoegde suiker.
Grijs
Bevat gist
600g
Indien ongesneden gewenst, graag melden: hans@vbap.be


haksbergs bruintjeHaksbergs Bruintje

Ons bruin streekproductenbrood.
Een mengeling van tarwebloem en meel
Een luchtiger brood met een zachte smaak omwille van een beetje toegevoegde mout.
Geen verbeteraars en geen toegevoegde suiker.
Indien ongesneden gewenst, graag melden: hans@vbap.be
Melkvrij, eivrij
Allergenen: GLUTEN (TARWE), SOJA (= sojalecitine)


spelt zuurdesemSpelt zuurdesem brood

Brood van 100% spelt.
Allergenen: GLUTEN (SPELTGLUTEN)
Geen verbeteraars en geen toegevoegde suiker.
Grijs
Bevat zuurdesem
600g
Indien ongesneden gewenst, graag melden: hans@vbap.be


rogge100%100% Rogge brood

Een 100% roggebroodje. Een stevig broodje met een zachte kruim.
Dun gesneden met een beetje margarine of beleg .... een delicatesse.
Dit brood is steeds ongesneden.
Geen verbeteraars, geen toegevoegde suikers.
Allergenen: GLUTEN (ROGGEGLUTEN)


roggebroodRoggebrood

Een rogge-volkorenbrood is een donker, stevig broodje, vol met vezels.
Het bestaat uit een mengeling van roggemeel en tarwemeel.
Indien ongesneden gewenst, graag melden: hans@vbap.beĀ 
Melkvrij, eivrij.
Geen verbeteraars en geen suiker toegevoegd.
Allergenen: GLUTEN (BEVAT ROGGE EN TARWE), SOJA (=sojalecitine)