Ambachtelijke Bakkerij Hans

Haksbergstraat 43
3390 Tielt-Winge
Tel.: 016/50 11 53
E-mail: hans@vbap.befacebook

eclairsEclairs

Lekkere grote eclairs.
Deze zijn gemaakt uit 100% speltbloem en bio sojamelk zonder toevoegingen.
Koemelkvrij, tarwevrij

Allergenen:
GLUTEN (100% spelt), EI, SOJA

appelflapSpeltflap - appel

100% spelt.
Melkvrij, eivrij, tarwevrij
Allergenen: GLUTEN (SPELTGLUTEN)
Geen verbeteraars
Vulling: appel in schijfjes, zonder toegevoegde suiker
Grote koffiekoek


abrikozenflapSpeltflap - Abrikoos

100% spelt.
Melkvrij, eivrij, tarwevrij
Allergenen: GLUTEN (SPELTGLUTEN)
Geen verbeteraars
Vulling: abrikozenmoes
Grote koffiekoek


kriekenflapSpeltflap - Krieken

100% spelt.
Melkvrij, eivrij, tarwevrij
Allergenen: GLUTEN (SPELTGLUTEN)
Geen verbeteraars
Vulling: Krieken
Grote koffiekoek


zwarte pruimenflapSpeltflap - Zwarte Pruimen

100% spelt.
Melkvrij, eivrij, tarwevrij
Allergenen: GLUTEN (SPELTGLUTEN)
Geen verbeteraars
Vulling: zwarte pruimenmoes
Grote koffiekoek


Speltflap - Ananas

100% spelt.
Melkvrij, eivrij, tarwevrij
Allergenen: GLUTEN (SPELTGLUTEN)
Geen verbeteraars
Vulling: Ananasstukjes
Grote koffiekoek


Chocoladebroodje

Bladerdeegkoek met chocoladen staafjes

Chocoladebroodje in bladerdeeg met 2 chocoladestaafjes.
Melkvrij, eivrij
Allergenen: GLUTEN (tarwegluten)

 


croissantCroissant

Croissant in bladerdeeg.
Melkvrij, eivrij
Allergenen: GLUTEN (TARWE)

 


RozijnenkoekRozijnenkoek

Rozijnenkoek bladerdeeg
Binnenin vind je pudding en veel rozijntjes. Bovenop zit er suikerglazuur.
Melkvrij, eivrij
Allergenen: GLUTEN (TARWE), SOJA

 


rozijnenbolRozijnenbol

Een rozijnenbol bestaat uit sandwiches-deeg en rozijnen.
Melkvrij
Allergenen: GLUTEN (TARWE) en EI